Правильно підібрана посуд – це особа ресторану, кафе або бару. Можна сказати головний критерій вибору того чи іншого закладу клієнтом, відбувається за допомогою візуального сприйняття: інтер'єр, посуд, дизайн і, звичайно ж, кухня.
Скляний посуд – важливий атрибут барної стійки, якісне скло, так як і хороший бармен «дорогого коштує». Спираючись на вибір столових приборів важливо простежити за тим, щоб вони гармонійно вписувалися в загальний інтер'єр ресторану, кафе або бару, а також були виконані з якісних матеріалів. Хороша кухня і дешева посуд погано позначатися на іміджі закладу і відвідуваності клієнтів.
Для безперебійної роботи Вашого закладу потрібно багато різноманітного посуду, призначеної не лише для відвідувачів, але і для приготування їжі. В інтернет магазині «Вилка» представлений широкий асортимент посуду для ресторану, кафе і бару на різний смак і соціальний пакет. У нас ви зможете вибрати безліч відер для льоду, підставки для пляшок, чарки барні, трубочки для коктейлів, шейкера, фурнітуру для барної стійки та багато інших.
Але варто пам'ятати про те, що професійна посуд, що використовується для потреб ресторану або кафе, бару значно відрізняється від домашньої посуду, призначеної для використання на кухні. Посуд для закладів повинна бути довговічною, високоякісної, протягом тривалого часу зберігати привабливий зовнішній вигляд і бути зручною у використанні.
Плюсом якісної кераміки є її міцність і зносостійкість. У цю ж категорію входить барна посуд із скла – келихи для вина, склянки для напоїв, креманки і багато іншого. Столові прибори з нержавіючої сталі класичного дизайну, без вигадливих прикрас і використання дорогоцінних металів. Словом, акцент робиться на функціональність і простоту.
За якими критеріями вибирати посуд для ресторану? Посуд для ресторану чи кафе, є не тільки функційним предметом, а і формує загальне уявлення про заклад, вибір краще починати на ранньому етапі – ще при розробці дизайну інтер'єру приміщення. Так як за той час, поки буде оформлюватися зал, можна знайти підходящі під майбутній інтер'єр тарілки, келихи, прилади. Купувати предмети сервіровки необхідно з запасом. У кращому випадку наборів повинно бути приблизно в три рази більше, ніж посадкових місць, якщо мова йде про ресторан високого класу. В кафе допускается меньшее количество – примерно в два раза превышающее число возможных посетителей. Этот запас создается для того, чтобы гости не ждали своих блюд подолгу, а также для быстрой замены разбитой посуды. Также, все предметы столового и кухонного инвентаря должны отвечать установленным стандартам качества, вне зависимости от того, в каком заведении они используются – в ресторане высокой кухни или маленьком кафе на улице. Желательно, чтобы все наборы были из одной коллекции, использование разномастной посуды дает ощущение дисгармонии заведения.
В інтернет магазині «Вилка» ви знайдете все, що необхідно для створення позитивного іміджу вашого ресторану, кафе або бару, завдяки широкому вибору посуду для закладів громадського харчування.